Uitslag AK KKG en KKK 12 m. knielend en liggend seizoen 2018 – 2019

We hebben het AK KKG en KKK op 20 en 21 oktober gehouden maar doordat er een aantal schutters wegens het NK KKG 100 verhinderd waren, hebben we ze de mogelijkheid geboden om op een verenigingsavond deze AK te schieten. Ondanks dat er zo’n 70 verenigingen in Noord – Holland zijn komen er op de wedstrijden maar leden van een zeer beperkt aantal verenigingen. De scores waren op een enkele na behoorlijk aan de lage kant, maar we hadden één troost en dat was dat Patrick Dieben onze eer hoog heeft gehouden door de hoogste score neer te zetten bij KKG liggend met 582 punten. Er kwamen er nog een paar bij hem in de buurt maar zij misten de laatste paar punten. Bij KKK waren de scores helemaal aan de lage kant, normaal zitten de beste schutters zowel bij knielend als ook bij liggend boven de 595 punten en nu was er maar 1 schutter welke 597 punten wist te bemachtigen en die kwam ook nog uit een ander District. Maar volgende keer proberen we het weer met frisse moed en misschien lukt het dan wel.

AK KKG KKK 12 m. de Vrijheid Wieringen 21 okt. ’18

Dit bericht is geplaatst in Uitslagen. Bookmark de permalink.